Aftaler om befordringsgodtgørelse

12. oktober 2000
Organisationsudsendelse 

 

Til KTO's medlemsorganisationer

J.nr.: 5.02.18-01VP
Lokalnr.: 306
12. oktober 2000

Vedr.: Aftaler om transportgodtgørelse

KTO har indgået 2 nye aftaler om befordringsgodtgørelse med de (amts)kommunale arbejdsgivere. Sammen med Kommunernes Landsforening (KL) og Amtsrådsforeningen (ARF) er der indgået en revideret "Aftale om godtgørelse for benyttelse af eget transportmiddel på tjenesterejser". "Aftale om befordringsgodtgørelse til elever" er ligeledes blevet revideret. Aftalen er indgået mellem KL, ARF, Københavns kommune, Frederiksberg kommune og KTO. Aftalerne er vedlagt.

I "Aftalen om godtgørelse for benyttelse af eget transportmiddel på tjenesterejser" er der gennemført 2 slags ændringer i forhold til den tidligere aftale. Ændringerne består dels af at der med virkning pr. 1. januar 2000 udbetales godtgørelse efter høj sats indtil en 20.000 km. grænse i stedet for en 12.000 km. grænse og dels af præciserende redaktionelle ændringer.

"Aftalen om befordringsgodtgørelse til elever" er ændret, således at godtgørelsen reguleres i takt med Arbejdsmarkedsstyrelsens regulering af befordringstilskud til beskæftigede deltagere ved deltagelse i arbejdsmarkedsuddannelser. Aftalen trådte i kraft pr. 1. oktober 2000.

Aftalerne vil snarest muligt også kunne findes på KTO's hjemmeside .

Med venlig hilsen

Signe Friberg Nielsen
Vibeke Pedersen

 

Klik her for at få aftaleteksten om godtgørelse for benyttelse af eget transportmiddel

Klik her for at få aftaleteksten om befordringsgodtgørelse til elever