Udsendelse af forligsmandens mæglingsforslag til OK-02

21. marts 2002
Organisationsudsendelse 

 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

J.nr.: 7.01.05
21. marts 2002

Vedr.: Forligsmandens mæglingsforslag til OK-02

Den 18. - 19. marts 2002 genoptog de kommunale arbejdsgivere og KTO forhandlingerne på det generelle område under forligsinstitutionens ledelse.

Resultatet af forhandlingerne blev, at forligsmanden fandt grundlag for at fremsætte et mæglingsforslag. Forligsmanden fremlagde den 21. marts 2002 vedlagte vedrørende generelle vilkår for fornyelse af aftaler og overenskomster pr. 1. april 2002. Mæglingsforslaget består af en protokollattekst samt tilhørende bilag. mæglingsforslag til et KTO-forlig

Desuden vedlægges KTO’s gennemgang af forligsmandens mæglingsforslag samt tilhørende plancher.

Det er aftalt med forligsmanden, at selve protokollatteksten (excl. bilag), KTO’s gennemgang af forliget på det generelle område og en henvisning om, at samtlige bilag er tilgængelige på www.kto.dk, som minimum skal indgå i det afstemningsmateriale, som organisationerne udsender til medlemmerne.

For så vidt angår det specielle område er organisationen kun forpligtet til i afstemningsmaterialet at vedlægge den del af mæglingsforslaget, som vedrører organisationens medlemmer.

Organisationerne kan herudover eventuelt knytte egne bemærkninger til forliget på det generelle og det specielle område. Endvidere skal organisationerne sørge for, at medlemmer, der ikke har mulighed for at orienteres elektronisk i mæglingsforslaget kan få adgang til en papirudgave heraf.

Der henvises i øvrigt til protokollatets pkt. 14 samt vedlagte notat . ”Vejledning om afstemning om forligsinstitutionens mæglingsforslag”

Til orientering skal det nævnes, at de forudbestilte pjeceudgaver af KTO-forliget 2002 samt tilhørende plancheserie, udsendes/leveres til KTO’s medlemsorganisationer i løbet af uge 12 og 13 2002. Faktura vil blive fremsendt særskilt.

Spørgsmål vedr. ovenstående bedes rettet til Helle Krogh Basse (lokalnr. 305), Henning Bickham (lokalnr. 307) eller Allan Hauge Nielsen (lokalnr. 205)

 

Med venlig hilsen

Signe Friberg Nielsen