Teknisk omlægning af pensionsberegningssystemet

18. november 2002
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

J.nr.: 5.02.08-07
heb
Direkte tlf.nr.: 3347 0627
18. november 2002

Vedr.: Teknisk omlægning af pensionsberegningssystemet

KL har - også på vegne af de øvrige kommunale og amtslige arbejdsgivere - foreslået KTO, at der opnås enighed om, at der i de kommuner og amter, der får kørt løn i KMD, først sker en ren teknisk omlægning af pensionsberegningssystemet i forbindelse med førstkommende generelle lønregulering, det vil sige pr. 1. april 2003. Der vedlægges til orientering kopi af til KTO. KL's brev

I brevet anfører KL, at det alene skal forstås således, at den tekniske omlægning i KMD først sker 1. april 2003, men uden at der dermed skal herske tvivl om, at nettoficeringen af den pensionsgivende løn, den i den forbindelse samtidig foretagne forhøjelse af pensionsbidragsprocenten samt sammenlægningen af eget- og arbejdsgiverbidraget til et samlet bidrag er trådt i kraft 1. april 2002.

Til medlemsorganisationernes orientering kan det oplyses, at KTO nu har meddelt de (amts)kommunale arbejdsgivere, at KTO efter omstændighederne er enig i, at der i de kommuner og amter, der får kørt løn i KMD, først sker en ren teknisk omlægning af pensionsberegningssystemet i forbindelse med førstkommende generelle lønregulering den 1. april 2003.

 

Med venlig hilsen

Signe Friberg Nielsen

Henning Bickham