Aftale om midlertidig tjeneste i højere stilling på Frederiksberg Kommunes område

28. januar 2003
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

J.nr.: 5.02.11-03
HKB
Direkte tlf.nr.: 3347 0625
28. januar 2003

Vedr.: Aftale om midlertidig tjeneste i højere stilling på Frederiksberg Kommunes område

Hermed fremsendes kopi af den om midlertidig tjeneste i højere stilling indgået mellem Frederiksberg Kommune og KTO. Aftalen er trådt i kraft den 1. juli 2002. underskrevne aftale af 23. januar 2003

Der er tale om en forenklet aftale i forhold til den tidligere funktionsaftale på Frederiksberg Kommunes område (aftale om betaling mv. til tjenestemænd under midlertidig tjeneste i højere stilling af 10. september 1996 med tilhørende protokollat, som er ophævet samtidig med den nye aftales ikrafttræden).

Med den nye aftale er der indført mulighed for de lokale parter for at aftale en funktionsløn for ansatte, der pålægges at gøre tjeneste i en højere stilling. Såfremt de lokale parter ikke kan blive enige, er der fastsat centrale tilbagefaldsregler, som i forenklet form stort set svarer til de hidtidige bestemmelser.

De tilsvarende aftaler på KL's område, Amtsrådsforeningens område og Københavns Kommunes område er tidligere udsendt henholdsvis den 1. juli, den 13. august og den 22. juli 2002.

Med venlig hilsen

Signe Friberg Nielsen
Helle Basse