Rammeaftale om tidsbegrænset ansættelse med KTO's kommentarer

14. marts 2003
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

J.nr.: 5.10.09-3
HKB
Direkte tlf.nr.: 3347 0625
14. marts 2003

Vedr.: Rammeaftale om tidsbegrænset ansættelse med KTO's kommentarer

Hermed fremsendes et eksemplar af Rammeaftale om tidsbegrænset ansættelse med KTO’s kommentarer.

Yderligere eksemplarer kan bestilles på KTO’s hjemmeside, via e-mail as@kto.dk eller ved henvendelse til Anita Sørensen, tlf. 33 47 06 23. Pjecen koster 18,00 kr. pr. eksemplar + forsendelsesomkostninger samt et ekspeditionsgebyr på 30,00 kr.

Organisationer, som har forhåndsbestilt yderligere eksemplarer af pjecen, vil få disse tilsendt/leveret i løbet af de næste dage.

Prisen på forhåndsbestilte pjecer er 13,00 kr. pr. eksemplar + forsendelsesomkostninger samt et ekspeditionsgebyr på 30,00 kr.

På grund af et større oplag end forventet er den endelige pris for pjecen blevet 5 kr. mindre pr. stk. i forhold til priserne fastsat i brevet af 23. januar 2003 om forhåndsbestillinger af pjecen.

Rammeaftale om tidsbegrænset ansættelse med KTO’s kommentarer vil snarest muligt også være tilgængelig på KTO’s hjemmeside .

I KTO’s kommentarer til rammeaftalens § 4, stk. 1 (princippet om ikke-forskelsbehandling) er der nederst på s. 11 en kommentar, der relaterer sig til § 2, stk. 4, i funktionærloven. Det fremgår blandt andet af kommentaren, at KTO i december 2002 har haft et udkast til lov om ændring af funktionærloven (gennemførelse af direktivet om tidsbegrænset ansættelse) i høring, men at lovforslaget ikke var fremsat i Folketinget ved redaktionens afslutning. Lovforslaget er stadig ikke fremsat i Folketinget, men Beskæftigelsesministeriet har oplyst, at dette forventes at ske medio marts 2003. Medlemsorganisationerne vil blive orienteret, når lovforslaget er fremsat i Folketinget.

 

Med venlig hilsen

Signe Friberg Nielsen

Helle Basse