Parternes uddannelsesfællesskab - PUF

28. maj 2003
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

J.nr.: 5.04.10-01
LD
Direkte tlf.nr.: 3347 0616
28. maj 2003

Vedr.: Parternes uddannelsesfællesskab - PUF

 

KL, Amtsrådsforeningen, Frederiksberg Kommune og Kommunale Tjenestemænd og overenskomstansatte (KTO) har pr. 1. april 2003 etableret en ny virksomhed vedr. de fælles uddannelser: MED-uddannelsen, SU-uddannelsen, Arbejdsmiljøuddannelsen og Den fælles forhandleruddannelse.

Virksomhedens navn er Parternes uddannelsesfællesskab (PUF).

PUF’s formål er bl.a. at udvikle og formidle uddannelser, der medvirker til at kvalificere ledelses- og medarbejderrepræsentanter til – i et helhedsperspektiv – at indgå i et samarbejde om de samlede opgaver i såvel arbejdsmiljø-, medindflydelses- og medbestemmelsessystemet som det lokale forhandlingssystem.

PUF ledes af en bestyrelse bestående af 2 repræsentanter fra KL (Peter Bramsnæs, Niels Bertelsen), 1 repræsentant fra Amtsrådsforeningen (Benny C. Hansen), 1 repræsentant fra Frederiksberg Kommune (Lars Due Østerbye) samt 4 repræsentanter fra KTO (Peter Asboe, DKK, Josephine Fock, DSR, Jens Harboe, AC, Signe Friberg Nielsen, KTO’s sekretariat).

Der er i tilknytning til bestyrelsen nedsat en sekretariatsgruppe med en lignende repræsentation. KTO’s repræsentanter i sekretariatsgruppen er Sanne Nikolajsen, DKK, Torben Petersen, FTF, Ellen Gydesen, AC og Lars Daugaard, KTO’s sekretariat.

PUF’s bestyrelse har det overordnede økonomiske ansvar og træffer i samarbejde med sekretariatsgruppen endvidere beslutning om udvælgelse af undervisere, udvikling og vedligeholdelse af underviserkorpset mv.

Den 18. juni 2003 indgår PUF’s bestyrelse en administrationsaftale med Center for Offentlig Kompetenceudvikling (COK) – Den Kommunale Højskole. COK vil dermed pr. 1. juli 2003 varetage ledelsen af ”den daglige drift” af PUF, herunder de økonomiske, logistiske, tekniske og administrative opgaver samt det almindelige ledelsesansvar i forhold til de til virksomheden tilknyttede undervisere.

Til varetagelse af COK’s opgaver i relation til PUF indgår 2 administrative medarbejdere og 1 konsulent. De administrative medarbejdere er Karen Svendsen ks@cok.dk og Janne Møller jm@cok.dk. Konsulenten ansættes af COK pr. 1. august 2003.

Yderligere information vedr. de fælles uddannelser fås således fra 1. juli 2003 ved henvendelse til COK.

Yderligere information om PUF kan fås ved henvendelse til Lars Daugaard, KTO, tlf. 

3311 9700.

 

Med venlig hilsen

 

Signe Friberg Nielsen /

Lars Daugaard