Invitation til møder om kompetenceudvikling

26. august 2003
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

J.nr.: 5.05.01-13
LD
Direkte tlf.nr.: 3347 0616
26. august 2003

Vedr.: Invitation til møder om kompetenceudvikling

 

I forbindelse med opfølgningen på aftalen om kompetenceudvikling er det besluttet at holde 7 møder om kommunernes arbejde med kompetenceudvikling.

Formålet med møderne er at styrke og sætte yderligere fokus på de kommunale arbejds-pladsers arbejde med kompetenceudvikling. Møderne består at korte oplæg og dialog i mindre grupper, og der bliver rig mulighed for at udveksle erfaringer på tværs af kommuner og arbejdspladser.

I er mødernes indhold nærmere beskrevet, og der er oplysninger om hvor og hvornår mødernes afholdes, tilmeldingsfrist mv. vedlagte invitation/tilmeldingsblanket

Målgruppen er primært ledere og tillidsrepræsentanter - gerne fra samme arbejdsplads. Endvidere er målgruppen medlemmer af samarbejdsudvalg, personalekonsulenter og andre der arbejder med kompetenceudvikling.

Med henblik på at invitationen når ud til den rigtige målgruppe opfordres organisationen derfor til at udsende denne invitation til relevante personer.

Der er ca. plads til 100 deltagere pr. møde. Deltagelsen er gratis.

Invitationen sendes tillige til samtlige KL-kommuner. Derudover lægges invitation og tilmeldingsblanket på www.personaleweb.dk og www.kto.dk.

Med venlig hilsen

Signe Friberg Nielsen /

Lars Daugaard