Bestilling af invitation til og program for Den Personalepolitiske Messe 2004

18. december 2003
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

HC
Direkte tlf.nr.: 3347 0617

18. december 2003

 

Vedr.: Bestilling af invitation til og program for Den Personalepolitiske Messe 2004

 

Vi arbejder på højtryk med ønskelisten til programmet for Den Personalepolitiske Messe 2004, men kan allerede nu love, at der er mange 'gode pakker' under træet! Messesekretariatet har således modtaget over 200 bidrag, hvilket vidner om en stor interesse for at være med.

Messen, der denne gang har fået temaet "En god og attraktiv arbejdsplads - viden, visioner og værktøjer", afholdes den 2. juni 2004 i Bella Center.

Den 16. februar 2004 sendes programmet ud, og der åbnes for tilmelding på www.personaleweb.dk/messe. Sidste tilmeldingsfrist til messen er den 16. april 2004.

Det Personalepolitiske Forum vil udsende invitationen til det øverste medbestemmelses- og medindflydelsesudvalg i kommuner og amter, og der vil endvidere komme en nyhedsomtale af invitationen og programmet på www.personaleweb.dk/messe. Denne gang vil også politikere i kommuner og amter få en særskilt invitation.

Erfaringerne fra forrige messer har imidlertid vist, at invitationer af disse kanaler ikke nødvendigvis når så langt ud i systemet.

Vi skal derfor anmode medlemsorganisationerne om at medvirke til at udbrede program og invitation mest muligt til tillids- og sikkerhedsrepræsentanter, medlemmer af MED- og samarbejdsudvalg samt lokalafdelinger mv. Vedlagte bestillingsblanket bedes derfor udfyldt og tilbagesendt til KTO senest fredag den 23. januar 2004.

Det skal bemærkes, at vi sammen med de bestilte programmer vil udsende en vejledende tekst som kan anvendes i forbindelse med udsendelsen af programmet. Vi håber også på omtale af messen ved udsendelse af pressemeddelelser og artikler til fagbladene, samt til redaktørerne af nyhedsbreve og blade rettet til medlemsorganisationernes ledergrupper.

Som følge af indførelsen af E-dag forventes de (amts)kommunale arbejdsgivere primært at formidle invitationen elektronisk til ledere på centralt og decentralt niveau. Materiale til brug herfor vil ligeledes blive udarbejdet, og vil selvfølgelig også blive stillet til rådighed for KTO's medlemsorganisationer som har mulighed for at kommunikere elektronisk med medlemmer og afdelinger.

I forbindelse med elektroniske udsendelser her inden jul vil det være muligt at linke til en julehilsen i form af et elektronisk postkort på www.personaleweb.dk/1Z352I som annoncerer messen. 

Det vil også være muligt at bestille flere eksemplarer af vedlagte fortrykte postkort til brug for møder og konferencer mv., enten på bestillingsblanketten, eller hvis de skal bruges med det samme, i messesekretariatet hos Jesper Mathisen, e-mail jma@kto.dk eller på tlf. 3347 0630.

Endelig skal bemærkes at det stadig er muligt at bestille en stand på messen selvom fristen for tilmelding af workshops er udløbet. Mere information herom kan findes på www.personaleweb.dk/messe.

 

Med venlig hilsen

Signe Friberg Nielsen /

Henrik Carlsen