SBG-05 Version IV

29. september 2004
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

J.nr.: 8.04.01-01
VP
Direkte tlf.nr.: 3347 0626
29. september 2004

 

Vedr.: SBG-05 Version IV

 

Det Fælleskommunale Løndatakontor (FLD) har opdateret det særlige beregningsgrundlag til OK-05 (SBG-05), og det tilhørende beregningsmodul,. KTO har senest orienteret medlemsorganisationerne om SBG-05 i skrivelse af den 9. september 2004. jf. vedlagte bilag

Det fremgår af FLD's offentliggørelsesskrivelse, at tillæg, givet som trin, nu er overført til grundlønnen. KTO har d.d. udsendt en mail til medlemsorganisationerne ang. dette.

Opmærksomheden henledes på, at der er ændret i trinfordelingen på overbliksarket, således at det ikke længere afspejler grundlønsindplaceringen. Det er VIGTIGT, såfremt det fortsat ønskes at have overblik over grundlønsindplaceringen, at de allerede dannede grupper IKKE genindlæses, men dannes på ny.

Endvidere har FLD i omklassificeringsprogrammet ændret på definitionen af den model, som ved OK-02 blev kaldt "Grundlønsforbedringer med fuldt gennemslag". Det fremgår på nuværende tidspunkt ikke af modelbeskrivelsen. KTO's sekretariat har taget kontakt til FLD vedrørende ændringen, med henblik på at få afklaret mulighederne for at få genetableret den gamle beregningsmodel.

 

Med venlig hilsen

Jørgen Holst /

Vibeke Pedersen

Klik her for at linke til SBG 05 Version IV