Fokus på kompetenceudvikling nr. 5

29. marts 2005
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

J.nr.: 5.05.01-13
LD
Direkte tlf.nr.: 3347 0616
29. marts 2005

Vedr.: Fokus på kompetenceudvikling nr. 5

I forbindelse med KL’s og KTO’s implementering af ”Aftale om kompetenceudvikling” er der udarbejdet en række nyhedsbreve, som bl.a. tager temperaturen på kommunernes arbejde med kompetenceudvikling.

Vedlagte er nummer 5 og indtil videre det sidste i rækken. I dette nummer præsenteres bl.a. nogle del-resultater fra den kvalitative evaluering af ”Aftale om kompetenceudvikling”, som KL og KTO afsluttede i efteråret 2004. Evalueringen er tidligere udsendt til KTO’s medlemsorganisationer, og den findes også på www.personaleweb.dk og på .nyhedsbrev

Nyhedsbrevet indeholder desuden et resumé af en rundbordssamtale med ledere fra Esbjerg Kommune om visioner og karriereplaner, en introduktion til arbejdet med kompetenceudvikling i en kommunal institution i Esbjerg Kommune og et resumé af en samtale om fusion og kompetenceudvikling med ledere og medarbejdere fra Bornholms Regionskommunes personaleafdeling.

Nyhedsbrevet sendes i 15 – 30 eksemplarer (afhængig af kommunestørrelse) til formand og næstformand i hovedudvalget i samtlige kommuner. I brevet anmodes formand og næstformand om at videreformidle nyhedsbrevet til øvrige relevante udvalg og personer i kommunen.

Nyhedsbrevet kan gratis downloades på og www.personaleweb.dk.

 

Med venlig hilsen

Jørgen Holst

Lars Daugaard