Inspiration til indgåelse af tryghedsaftaler i kommuner og regioner

20. juni 2005
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

J.nr.: 9.02.01-23
LD
Direkte tlf.nr.: 3347 0616

20. juni 2005

 

Vedr.: Inspiration til indgåelse af tryghedsaftaler i kommuner og regioner

 

Som opfølgning på aftalen mellem Regeringen, Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre om jobsikkerhed og tryghedsskabende foranstaltninger i forbindelse med kommunalreformen, har KTO's formandsskab sendt et brev til samtlige borgmestre.

I brevet opfordres der til, at der hurtigt indledes drøftelser med personalet om indgåelse af tryghedsaftaler, som gælder efter den 1. januar 2007.

I vedlagte med , er der i kort form givet eksempler på, hvordan en tryghedsaftale kan indgås og hvad indholdet i en tryghedsaftale kan være. "Inspiration til indgåelse af tryghedsaftaler i kommuner og regioner" tilhørende bilag

Inspirationsmaterialet fremsendes til KTO's medlemsorganisationer med henblik på videre formidling til relevante lokale repræsentanter for personalet.

Det skal nævnes, at KTO den 20. juni 2007 har fået henvendelse fra 15 kommuner, hvoraf 13 af kommunerne meddeler, at de pt. er ved at indgå en tryghedsaftale eller har indgået en tryghedsaftale. På KTO's hjemmeside registreres løbende alle tryghedsaftaler, der indgås i kommuner og regioner.

Det skal endvidere nævnes, at inspirationsmaterialet m.v. findes på .

 

Med venlig hilsen

Jørgen Holst /

Lars Daugaard