Bestilling af Stafetmagasin nr. 1 fra Det Personalepolitiske Forum

15. december 2006

Organisationsudsendelse 


Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 809.16
HV
Direkte tlf.nr.: 3347 0614
15. december 2006
 

Vedr.: Bestilling af Stafetmagasin nr. 1 fra Det Personalepolitiske Forum
 

Efteråret 2005 besluttede Det Personalepolitiske Forum at gennemføre et Stafetprojekt som en del af det samlede projekt om arbejdsbetinget stress. Der vil udkomme to stafet-magasiner om projektet. Det første udkommer medio januar 2007. Stafetmagasinet skal ses i sammenhæng med de allerede udgivne stressmagasiner.

Formålet med magasinerne er at synliggøre erfaringer og resultater fra de otte udvalgte stafetprojekter, som fordeler sig på seks kommuner og to regioner. Historierne i det første nummer af Stafetmagasiner viser, at der er ikke kun er én måde at arbejde med forebyggelse af stress, samt hvordan trivsel kan fremmes. Men det afgørende er, at der sker en bred inddragelse, informeres og der er dialog omkring håndtering af usikkerhed for, hvad fremtiden vil indebære for den enkelte og hele organisationen, når sammenlægningen er en realitet.

Det personalepolitiske Forum udsender magasinet til det øverste medbestemmelses- og medindflydelsesudvalg i kommuner og regioner. Magasinet vil også blive tilgængeligt elektronisk bl.a. via www.personaleweb.dk og www.lederweb.dk, hvorfra magasinet sammen med det øvrige materiale fra projektet kan downloades.

KTO skal anmode medlemsorganisationerne om at være behjælpelige med at formidle magasinet til tillids- og sikkerhedsrepræsentanter samt medlemmer af SU og MED-udvalg.

I uge 3 vil KTO udsende magasinet til medlemsorganisationerne i fem eksemplarer. Yderligere eksemplarer, kan forhåndsbestilles på vedlagte bestillingskupon til en kostpris af 2,50 kr. pr. eksemplar + forsendelsesomkostninger samt et ekspeditionsgebyr på kr. 35,00. Bestillingen kan faxes på 3311-9707, att.: Klaus Bjerg eller sendes på mail til kb@kto.dk.

Bestillingen skal være KTO i hænde senest den 8. januar 2007 kl. 12.00. Der vil ikke være mulighed for efterbestilling.

Med venlig hilsen
Jørgen Holst
Henrik Vittrup