Ledere i netværk - En ledelsesstrategi

17. januar 2007

Organisationsudsendelse 


Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 201.83
LD
Direkte tlf.nr.: 3347 0616
17. januar 2007
 

Vedr.: Ledere i netværk - En ledelsesstrategi
 

"Ledere i netværk - en ledelsesstrategi" er udarbejdet i forlængelse af en række udviklingsforløb i regi af Væksthus for ledelse. Udviklingsforløbene har været afholdt for konsulenter fra 35 kommuner, amter og organisationer. Formålet har været, at træne konsulenter i at arbejde strategisk med ledernetværk.

"Ledere i netværk - en ledelsesstrategi" indeholder en række perspektiver på det strategiske arbejde med ledernetværk samt konkrete metoder til etablering, vedligeholdelse og udvikling af ledernetværk.

Publikationen henvender sig til konsulenter, der står med den konkrete planlægning af ledernetværk samt topledelsen i forbindelse med at træffe beslutning om anvendelse af ledernetværk.

I forbindelse med offentliggørelsen af publikationen er vedlagte pressemeddelelse udsendt.

Publikationen kan downloades på www.lederweb.dk og eller bestilles gratis så længe lager haves hos Væksthus for ledelse, pbe@lederweb.dk, tlf. 3370 3262.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til konsulent Jørn Kjølseth Møller, BUPL, jkm@bupl.dk, tlf. 2446 0278 og Udviklingschef Flemming Blønd, KL, fbl@kl.dk, tlf. 3370 3175.

Med venlig hilsen
Jørgen Holst
Lars Daugaard