Bestilling af ”Arbejdsbetinget stress – et fælles anliggende – vejledning til MED og SU”

14. marts 2007

Organisationsudsendelse 


Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 138.133
HC
Direkte tlf.nr.: 3347 0617
14. marts 2007
 

Vedr.: Bestilling af "Arbejdsbetinget stress - et fælles anliggende - vejledning til MED og SU"
 

I regi af Det Personalepolitiske Forum gennemføres et projekt om arbejdsbetinget stress. Projektet har bl.a. til formål at hjælpe MED- og SU-udvalgene med at aftale retningslinier for arbejdspladsens samlede indsats for at identificere, forebygge og håndtere arbejds-betinget stress.

Det Personalepolitiske Forum, har i den forbindelse udarbejdet en vejledning som kan anvendes af MED og SU i forberedelsen og udarbejdelsen af lokale retningslinier om stressforebyggelse.

Til inspiration for det videre arbejde er der tidligere fremsendt fire stressmagasiner og et stafetmagasin, der alle kan ses og downloades på www.personaleweb.dk/stress eller www.lederweb.dk/stress.

Det Personalepolitiske Forum udsender stressvejledningen til det øverste medbestemmelses- og medindflydelsesudvalg i kommuner og regioner. Herudover vil vejledningen blive formidlet elektronisk bl.a. via www.personaleweb.dk og www.lederweb.dk, hvor der også vil blive mulighed for at downloade det.

KTO skal anmode medlemsorganisationerne om at være behjælpelig med at formidle om vejledningen til navnlig de tillids- og sikkerhedsrepræsentanter som er medlemmer af SU og MED-udvalg.

I uge 13 forventes det at KTO kan udsende stressvejledningen til medlemsorganisationerne i fem eksemplarer.

Yderligere eksemplarer, kan forhåndsbestilles på vedlagte bestillingskupon mod betaling af forsendelsesomkostninger samt et ekspeditionsgebyr på 35,00 kr. Af hensyn til Jeres mulighed for at vurdere behovet for bestilling af yderligere eksemplarer, vedlægges - med forbehold for redaktionelle justeringer - en næsten trykklar udgave af vejledningen. Bestillinger kan faxes på 33 11 97 07, att.: Klaus Bjerg eller sendes på mail til kb@kto.dk.

Bestillingen bedes være KTO i hænde senest onsdag den 21. marts 2007 kl. 12.00. Der vil ikke være mulighed for efterbestilling.

Der henvises i stedet til ovennævnte mulighed for at downloade magasinet.

For yderligere information bedes henvendelser rettet til Henrik Carlsen hc@kto.dk eller pr. telefon på 3347-0617.

Med venlig hilsen
Jørgen Holst
Henrik Carlsen