Attraktive jobcentre - personalepolitiske erfaringer og anbefalinger fra Pilotjobcenterprojektet

26. september 2007
Organisationsudsendelse 




Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 215.41
HC
Direkte tlf.nr.: 3347 0617
26. september 2007

 

 

 


 

Vedr.: Attraktive jobcentre - personalepolitiske erfaringer og anbefalinger fra Pilotjobcenterprojektet

Pilotjobcenterprojektet, som er et af de konkret aftale overenskomstprojekter mellem KL, HK/kommunal og Dansk Socialrådgiverforening under aftalen om udviklingsmæssige aktiviteter, nærmer sig nu sin afslutning, og i den forbindelse er udarbejdet publikationen "Attraktive jobcentre - personalepolitiske erfaringer og anbefalinger fra Pilotjobcenterprojektet".

Publikationen bygger på erfaringer fra projektet, der har fulgt de 14 pilotjobcentre i etableringsfasen og videregiver nogle af de vigtigste erfaringer, konkrete metoder og opmærksomhedspunkter, som andre kan drage nytte af.

Formålet med publikation er, at inspirere alle jobcentre til hvordan man kan arbejde med at skabe attraktive arbejdspladser. Publikationen er en invitation til at stille flere nysgerrige spørgsmål til hinanden. Herigennem kan åbnes op for flere perspektiver, gode ideer og visioner om, hvordan jobcentrene bliver endnu bedre - både for borgere og for ansatte.

Den primære målgruppe for publikationen er derfor alle 91 jobcentre.

Projektet udsender til jobcentrene og ligeledes udsendes et antal eksemplarer til kommunernes MED-udvalg.

Men også andre fusionerede kommunale arbejdspladser kan have glæde af de erfaringer og anbefalinger, som er gjort i projektet., og vedlagte publikation udsendes hermed til medlemsorganisationerne. Publikationen vil også ultimo september måned kunne downloades fra www.personaleweb.dk samt www.jobcenterweb.dk.

 

Med venlig hilsen

Jørgen Holst

Henrik Carlsen


3 Dialogkort - samlet