Kodeks for god ledelse i kommuner og regioner

5. februar 2008

Organisationsudsendelse 


Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 1011.78
LD
Direkte tlf.nr.: 3347 0616
5. februar 2008

 

Vedr.: Kodeks for god ledelse i kommuner og regioner

Bestyrelsen for Væksthus for ledelse har udarbejdet "Kodeks for god ledelse - i kommuner og regioner". Kodeks for god ledelse i kommuner og regioner består af 11 kodeks-punkter samt en række underpunkter.

Formålet med kodeks er at opstille en række kodekspunkter/pejlemærker, som kan bruges af lederen, ledergrupper mv. til refleksion, eftertanke og inspiration i forbindelse med ledelsesopgaven.

Kodeks for god ledelse er blevet udviklet i løbet af ca. 1 år og har udover bestyrelsen for Væksthus for ledelse involveret en lang række interessenter bl.a. ledere udpeget af KTO's medlemsorganisationer, KTO's forhandlingsudvalg og bestyrelse, forskere/eksperter i ledelse og KTO's arbejdsgruppe vedr. lederudvikling.

Processen om, hvordan kodeks er blevet til, er beskrevet i vedlagte bilag 1.

I regi af Væksthus for ledelse udarbejdes i løbet af februar/marts 2008 en pixi-publikation vedr. kodeks for god ledelse i kommuner og regioner. Publikationen vil blive fremsendt til KTO's medlemsorganisationer.

Yderligere oplysninger vedr. kodeks for god ledelse i kommuner og regioner fås ved henvendelse til Lars Daugaard, ld@kto.dk, 33 47 06 16.

Kodeks for god ledelse findes desuden på www.lederweb.dk.

 

Med venlig hilsen

Jørgen Holst

Lars Daugaard