Annoncering efter nye arbejdsmiljøundervisere til PUF

31. marts 2008

Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 518.165
HC
Direkte tlf.nr.: 3347 0617
31. marts 2008

Vedr.: Annoncering efter nye arbejdsmiljøundervisere til PUF

Der er stor efterspørgsel i kommuner og regioner efter de MED-, SU- og arbejdsmiljøuddannelser som Parternes UddannelsesFællesskab (PUF) udbyder, herunder også den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.

PUF har derfor besluttet at udvide PUF's korps af arbejdsmiljøundervisere med yderligere 10 personer. Forventningerne til underviserne er, at de er:

  • uddannede arbejdsmiljøundervisere og har en voksenpædagogisk grunduddannelse
  • ansat i en kommune eller en region
  • ambitiøse og brænder for undervisning og arbejdsmiljø
  • allerede udpeget, eller kan blive udpeget af Hovedudvalget i kommunen/regionen.

Som det fremgår af nedennævnte informationsbrev, kan ansøgere, som indstilles af KL, Danske Regioner eller KTO's medlemsorganisationer, ligeledes komme i betragtning. Der vil i den forbindelse blive lagt vægt på, at ansøgerne har tilknytning til og kendskab til det kommunale og/eller regionale område.

KTO skal anmode medlemsorganisationerne om at være behjælpelige med at henlede potentielle ansøgere på muligheden for at blive arbejdsmiljøunderviser hos PUF.

Informationsbrev til ansøgeren, de nærmere kvalifikationskrav og vilkår, beskrivelse af PUF samt ansøgningsskema, som skal sendes til PUF ved direktør Ulla Bertelsen senest den 30. april 2008, vedlægges.

 

Med venlig hilsen

Jørgen Holst

Henrik Carlsen