Videreførelse af anciennitet mv. ved ansøgt overgang til anden stilling i Faaborg-Midtfyn Kommune

11. september 2008

Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 1441.21
HH
Direkte tlf.nr.: 3347 0624
11. september 2008
 

Vedr.: Videreførelse af anciennitet mv. ved ansøgt overgang til anden stilling i Faaborg-Midtfyn Kommune

KTO har d.d. fremsendt vedlagt brev til Faaborg-Midtfyn Kommune.

KTO tilkendegiver i brevet, at KTO finder det kritisabelt og problematisk, at kommunen ikke lader kommunens praksis pr. 1. august 2008 for håndtering af anciennitet mv., i forbindelse med ansøgt overgang til anden stilling indenfor Faaborg-Midtfyn Kommune, få tilbagevirkende kraft til kommunens etablering den 1. januar 2007.

Det anføres endvidere, at det efter KTO's opfattelse ikke kan udelukkes, at medarbejdere, der i perioden fra 1. januar 2007 til 31. juli 2008 efter ansøgning har skiftet stilling indenfor kommunen, ikke har fået spørgsmålet om fx videreførelse af ansættelsesanciennitet afgjort på et juridisk korrekt grundlag.

KTO har derfor overfor Faaborg-Midtfyn Kommune taget forbehold for at rejse eventuelle sager vedrørende anciennitetsspørgsmål mv. i forbindelse med ansøgt overgang til anden stilling indenfor kommunen for perioden fra Faaborg-Midtfyn Kommunes etablering, og frem til 1. august 2008, hvor kommunen ændrede praksis.

For en nærmere beskrivelse af baggrund og argumentation henvises til brevet til Faaborg-Midtfyn Kommune.

Eventuelle konkrete sager, der vedrører denne problemstilling, vil i givet fald skulle rejses af den enkelte organisation overfor kommunen.

Eventuelle spørgsmål om brevet til Faaborg-Midtfyn Kommune kan rettes til Henrik Højrup Hansen på telefon 3347 0624.

 

Med venlig hilsen

Jørgen Holst

Henrik Højrup Hansen