Balance mellem familie- og arbejdsliv - Balanceprisen

30. juni 2009

Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 1920.6
TC
Direkte tlf.nr.: 3347 0625
30. juni 2009

Vedr.:  Balance mellem familie- og arbejdsliv - Balanceprisen

Indenrigs- og Socialministeriet har i forlængelse af Familie- og Arbejdslivskommisionens anbefalinger og på vegne af regeringen indstiftet en Balancepris. Prisen gives til virksomheder, der gør en særlig indsats for at sikre balancen mellem familie- og arbejdsliv.

Der sondres i prisuddelingen mellem hhv. private og offentlige virksomheder samt inden for kategorien private virksomheder mellem store og små virksomheder, således at der i alt uddeles tre priser:

1)     Store private virksomheder

2)     Små og mellemstore private virksomheder

3)     Offentlige virksomheder

I vedlagte udskrift fra Indenrigs- og Socialministeriets hjemmeside er baggrund, formål, udvælgelseskriterier nærmere beskrevet. I forbindelse med etablering af prisen har Indenrigs- og Socialministeriet inviteret KTO's formand til at blive medlem af dommerkomitéen, som vurderer ansøgningerne og udpeger nominerede og vindere. KTO's formand har meldt bekræftende tilbage herpå.

Ansøgningsfrist for at komme i betragtning til prisen er mandag d. 31. august 2009 og præmieoverrækkelsen finder sted mandag d. 23. november 2009. Ansøgningsskema til Balanceprisen kan findes på Indenrigs- og Socialministeriets hjemmeside - http://www.ism.dk/balanceprisen. Der er i øvrigt udarbejdet vedlagte folder, som kan bruges til at informere om Balanceprisen.

 

Med venlig hilsen

Helle Basse

Thomas Christensen