KONZENS nr. 1

2. december 2009

Organisationsudsendelse

Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 1883.33
LD
Direkte tlf.nr.: 3347 0626
2. december 2009
 

Vedr.: KONZENS nr. 1

KL og KTO har udarbejdet vedlagte magasin KONZENS med henblik på at sætte fokus på de tre personalepolitiske indsatsområder, som blev aftalt ved OK-08. Det vil sige trivsel og sundhed, medindflydelse på eget arbejde samt rekruttering.

KONZENS henvender sig primært til beslutningstagere og meningsdannere, der beskæftiger sig med løn- og ansættelsesvilkår for ansatte i kommunerne. På www.personaleweb.dk og www.youtube.com/konzens1 findes der video-interview og slideshow i tilknytning til nogle af artiklerne

KONZENS nr. 1 indeholder blandt andet interview med Anders Bondo Christensen, Dennis Kristensen og Michael Ziegler.

KONZENS nr. 1 er trykt i 10.000 eksemplarer, som vil blive sendt til det øverste udvalg for medindflydelse og medbestemmelse i kommunerne, samtlige kommunalbestyrelser, medlemmer af Folketinget m.fl.

Derudover vil KONZENS nr. 1 blive omdelt på den Personalepolitiske messe i januar 2010.

KONZENS udkommer i alt fire gange frem til juni 2010 og næste nummer sendes på gaden i slutningen af januar 2010 blandt andet med en fyldig reportage fra den Personalepolitiske messe.

Yderligere eksemplarer af KONZENS kan bestilles så længe lager haves og det kan down-loades på www.personaleweb.dk. Magasinet er gratis, men der opkræves porto samt et ekspeditionsgebyr på 38 kr.

Yderligere oplysninger om KONZENS fås ved henvendelse til Lars Daugaard, ld@kto.dk eller 33 47 06 26.

 

Med venlig hilsen

Helle Basse  

Lars Daugaard