16 gode idéer til mere trivsel og produktivitet

4. januar 2011
Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO’s medlemsorganisationer

Sagsnr.: 2155.218
HC
Direkte tlf.nr.: 3347 0616
4. januar 2011

Vedr.: 16 gode idéer til mere trivsel og produktivitet

Det Personalepolitiske Forum afholdt den 10. september 2010 temadrøftelsen Trivsel – har vi råd til at lade være? Besparelser og stigende krav om produktivitet må ikke stå i vejen for arbejdet med trivsel. Fokus for temadrøftelsen var derfor på koblingen mellem trivsel og stigende krav om produktivitet.

På temadrøftelsen var 250 medarbejdere og ledere samlet for i fællesskab at udvikle nye forslag, der skaber attraktive arbejdspladser, hvor medarbejderne trives, og hvor trivsel er med til at skabe kvalitet i kerneydelsen, effektivitet, personligt overskud samt mindre sygefravær.

Resultatet af temadrøftelsen er samlet i vedlagte inspirationskatalog Ideer til inspiration, som inspirerer til mere trivsel og arbejdsglæde. Kataloget præsenterer nye idéer til arbejdet med trivsel, produktivitet og effektivitet.

Kataloget kan downloades på http://personaleweb.dk/04Z4614527, hvor det også er muligt at se program og materialer fra konferencen, og hvor der er linket til hvor der kan hentes yderligere inspiration, til at arbejde med temaet.

For yderligere information kan der rettes henvendelse til Henrik Carlsen på mail hc@kto.dk eller pr. telefon 3347-0617.

 

Med venlig hilsen

Helle Krogh Basse

Henrik Carlsen