Bestilling af KTO-forlig 2011 – hhv. KL’s og RLTN’s område – bemærk kort bestillingsfrist

24. januar 2011

Organisationsudsendelse 

 

Til
KTO's medlemsorganisationer

Sagsnr.: 2430.1
HKB/jb
Direkte tlf.nr.: 3347 0611
24. januar 2011

Vedr.: Bestilling af KTO-forlig 2011 - hhv. KL's og RLTN's område - bemærk kort bestillingsfrist

 

Forhåndsbestilling
I lighed med tidligere overenskomstfornyelser planlægger KTO også ved OK-11 at udgive pjecer med forligstekster, en beskrivelse af hovedelementerne i et forlig samt en planche-serie. Det trykkes 2 pjecer med forligstekster - én med aftaleresultatet på KL's område og én med aftaleresultatet på RLTN's område.

Der er nu mulighed for at forhåndsbestille disse pjecer. Der gøres opmærksom på, at pjecerne kun leveres mod forudbestilling, idet de kun forventes at blive optrykt i det antal eksemplarer, som er forudbestilt.

Endvidere henledes opmærksomheden på, at denne henvendelse udelukkende er sendt til organisationen centralt. Såfremt det ønskes, at lokalafdelinger mv. skal kunne bestille særskilt, bedes nærværende brev hurtigst muligt formidlet til disse.

Bestilling af forligsteksterne i pjeceudgave bedes foretaget senest mandag den 7. februar 2011 på vedlagte bestillingskuponer, der kan sendes til KTO's sekretariat, att.: Ulla Clausager, eller via e-mail forhaandsbestilling@kto.dk (ved bestilling pr. e-mail bedes venligst givet de samme oplysninger som der bedes om på bestillingskuponen).

Pjecer
Pjecerne bliver optrykt i AS5-for­mat og forventes at blive sendt/leveret til organisationerne ca. 1 uge efter indgåelsen af aftaleresultaterne.

Prisen forventes at blive henholdsvis ca. 33,00 kr. (KL) og ca. 35,00 kr. (RLTN) pr. eksemplar inkl. moms + forsendelsesomkostninger samt et ekspeditionsgebyr på kr. 38,00.

Der skal gøres opmærksom på, at den endelig pris meget afhænger bl.a. af antal bestillinger, sideantal mv.

Information om forligsindgåelse
Medlemsorganisationerne vil primo februar 2011 blive nærmere informeret om de forventede udsendelser mv. i forbindelse med afslutningen af forhandlingerne på henholdsvis KL-området og RLTN-området.

Det kan dog allerede nu oplyses, at KTO umiddelbart efter indgåelse af et aftaleresultat vil lægge dette, en række plancher samt et notat med en kort beskrivelse af hovedelementer-ne i resultatet på KTO's hjemmeside (ca. 2-3 timer efter indgåelsen). Plancherne vil være tilgængelige i både PowerPoint og PDF udgave.

 

Med venlig hilsen

Helle Basse